Rólunk

A SzékelySzerszám Kft. több, mint 10 éve foglalkozik épületgépészeti csőrendszerek építéséhez, szereléshez használatos gépek és szerszámok értékesítésével, bérbeadásával, javításával és karbantartásával

Ha a legjobb minőségű és legkorszerűbb gépek mellett Önnek is fontos a megbízhatóság, a tapasztalat és szakértői tudás, nálunk a legjobb helyen jár!

Vállalkozásunk 2008-ban ügyvezetőnk, Székely Tamás elhatározásával indult, akkor egyéni vállalkozóként. Az akkor még 30 nm-es szervizünkben csak gépek karbantartásával és szervizelésével foglalkoztunk, majd partnereink és ügyfeleink visszajelzései alapján évről-évre bővítettük szolgáltatásaink körét. 2012 év végén megalapítottuk a jelenleg is működő SzékelySzerszám Kft.-t.

Ezzel együtt munkatársaink száma is növekedni kezdett, így napjainkban már 10 fős csapattal dolgozunk együtt.


Cégünk küldetése

Partnereinkkel olyan kölcsönös elégedettségen alapuló üzleti kapcsolat kialakítása, mely ösztönzőleg hat a velünk való hosszú távú együttműködés fenntartására valamint elősegíti mind Ügyfeleink, mind saját magunk aktív fejlődését.

Magasan képzett, nagy hajlandósággal és felelősségvállalással rendelkező, összetartó csapatunkkal folyamatosan bizonyítani, hogy minőségi értéket tudunk adni a piacunknak és a velünk dolgozó munkatársainknak.

Elhivatottságunkkal és megbízhatóságunkkal szakterületünkön megőrizni piacvezető szerepünket és jó hírünket.

Kiemelt fontosságú célunk a kereskedelem, szerviz, bérbeadás területeken magas szintű szolgáltatásainkkal, ügyfélkezelésünkkel a partnereink elégedettségének maximalizálása. Szakértő kollégáinkhoz bátran fordulhat, ha kérdése van a gépek és eszközök használatával, javításával vagy karbantartásával kapcsolatban.