Mi lesz most velünk?

2024. februári hírlevelünk

173.25x129.938 (Original:
A hónap elején küldtünk egy hírlevelet, melyben a Rems szerviz tevékenységünk változásáról adtunk tájékoztatást.

Azóta sokan kérdezték: Mit fogtok most csinálni? Mihez fogtok kezdeni?

Tény és való, hogy Rems gyártmányú préstechnológia gépekből, szerszámokból igen jelentős mennyiséget javítottunk évente garancia időn belül és azon túl is, hozzávetőleg 600-700 db-ot. (Ez csak présgép).
Ettől függetlenül nem estem kétségbe, hiszen képviseljük és javítjuk is más gyártók gépeit, felszabaduló erőforrásainkat így egyéb, régóta halogatott vagy be nem vezetett tevékenységekre tudjuk fordítani, amivel újabb szintet léphetünk.

Minden esetre gondoltam, ennek kapcsán megírom Önnek röviden, összefoglalva, hogy pontosan milyen szerviz tevékenységekkel foglalkozunk jelenleg. Mely gyártókat képviseljük, mint felhatalmazott márkaszerviz és milyen egyéb javítási tevékenységeket végzünk.
  

Szervizünk tevékenységei, garancia időn belüli és a garancia időn túli szerviz szolgáltatásai kiterjednek:

  • Dytron műanyagcső-hegesztő gépek;
  • Geberit műanyagcső-hegesztő gépek, továbbá a préstechnológiában használatos présgépek, présgyűrűk, préspofák;
  • Hürner műanyagcső-hegesztő gépek;
  • Novopress préstechnológia gépek, présgyűrűk, préspofák;
  • Stihl gyártmányú kerti gépek teljeskörű
javítására, felülvizsgálatára.

Ezen kívül garancia időn túli javítás keretében vállaljuk az alábbi márkák és termékkörök, mint:

  • Rehau axiál présgépek (kivétel Rautool A-light/A-One/A5/Xpand-QC/Xpand-Big);
  • Rems gyártmányú gépek (kivétel préstechnológia, présgépek, préspofák);
  • Ridgid gyártmányú gépek (kivétel préstechnológia, csővizsgáló kamerák);
  • Ritmo lefolyó műanyagcső-hegesztő és tokos hegesztő gépek;
  • Rothenberger márkájú gépek (kivétel préstechnológia, csővizsgáló kamerák)
szakszerű javítását és karbantartását.

Műanyagcső-hegesztő gépek teflonozott felületeinek felújítását is elvégezzük, a teljes szétszereléstől a teflon réteg megújításán keresztül az összeszerelésig, ellenőrzésig, hőmérséklet kalibrálásig.

   

A fenti gépekből, szerszámokból bátran választhat webáruházunkban vagy értékesítő kollégánk segítségével telefonon a +36 (24) 999 322 telefonszámon, illetve személyesen üzletünkben, hiszen ezek esetében teljes körű szerviz szolgáltatással tudjuk támogatni Önt.

Professzionális felszereltségünkkel, naprakész szaktudásunkkal és kompetens kapcsolattartóinkkal garantáljuk a gyors és megbízható javítást, karbantartást.

Ha nincs lehetősége személyesen bejönni hozzánk, akkor online is megrendelheti szolgáltatásainkat, így a gép biztonságos becsomagolásán kívül nincs további teendője.
Kérjük, töltse ki a [szerviz bejelentő nyomtatványt] és mi gondoskodunk a futárszolgálattal történő elszállításról és visszaszállításról. (Az elszállítás költsége függ a gép becsomagolt állapotában mért súlyától, mely leggyakrabban 3-5 kg közötti. Ennek a szállítási díja nettó 2.490 Ft, plusz a külső helyszínen történő árufelvét nettó összege 1.990 Ft. A futárszolgálat által szállított csomag maximális tömege 40kg lehet).
Bízom benne, hogy tájékoztatásom hasznos információval szolgált az Ön számára. Szükség esetén forduljon hozzánk bizalommal a jövőben!

Székely Tamás