Tavaszi Roadshow préserő ellenőrzéssel és Novopress bemutatóval

Tavaszi Roadshow préserő ellenőrzéssel és Novopress bemutatóval

Elérkezett végre a tavasz, friss levegő, napsütés, újra éledő természet….. Ilyenkor élvezet újra kimozdulni a 4 fal közül, vége a sötét hétköznapoknak. Új energiák élednek, új célok születnek.

Mindez minket is arra ösztökélt, hogy kimozduljunk jól megszokott Dunaharaszti bázisunkról és új emberekkel ismerkedjünk meg vagy régi partnerekkel találkozzunk ismét.

Kiváló lehetőséget ajánlott erre a Szerelvénybolt Kft., aki Novopress préstechnológiában viszonteladó partnerünk.

Néhány helyszínen találkozhat velünk személyesen a Szerelvénybolt – Roadshow rendezvény keretében 2024.04.08 – 04.18 között.


Viszünk magunkkal műszereket, apró célszerszámokat és Balázs kollégám szívesen ellenőrzi Novopress/Geberit (ez is Novopress gyártmány) présgépe megfelelő préserejét, bizonyos típusok esetében diagnosztikát is készít, melyet közösen kiértékelhetünk.
Továbbá szívesen leellenőrizzük Rems présgépe előírásoknak megfelelő működését is.
 
Ott lesz Gábor is, aki szívesen bemutatja a Novopress márka történetét, elmagyarázza, bemutatja a présgépek közötti különbségek, ismerteti előnyeit, és a gyakorlatban is kipróbálható lesz, ha még nem volt a kezében ilyen présgép.

Az alábbi 4 helyszínen találkozhat velünk:
•    2024.04.09. – Győr
•    2024.04.10. – Budaörs
•    2024.04.16. – Debrecen
•    2024.04.18. – XXIII. kerület, Soroksár


Röviden összefoglalva ingyenes présgép préserő mérés és ellenőrzés, Novopress termékbemutató.
 
A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Ha szeretne velünk találkozni, a regisztrációt a http://rendezveny.szerelvenybolt.hu/ oldalon kattintva tudja elvégezni.
 
Reméljük találkozunk!